GMOT
Nieuws:
 
*
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren. 25 Oktober 2020, 14:08:05


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte


  Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3
1  Algemeen / Websites / Re: Nieuwe webshop voor jouw gamekeys : less4games.com Gepost op: 31 Oktober 2014, 13:09:00
Topic heropend; michael heeft aangetoond dat de software legaal verkregen wordt. Gelieve de discussie daarover dan ook te staken.

Dank je Gamemoon. Wordt enorm gewaardeerd.

2  Algemeen / Websites / Re: Nieuwe webshop voor jouw gamekeys : less4games.com Gepost op: 29 Oktober 2014, 14:14:28
Algemene voorwaarden Minecraft geven alles perfect aan en daar staat niet in dat ik bedrijven geen exemplaren van de game mogen verkopen. Contracten, facturen etc mag je om vragen maar die ga je toch echt niet van mij zien. Als dat dan een oordeel betekent van jou, prima.

Anyway, wij gaan er samen niet uitkomen sunnywout. Wil je weten hoe het werkt en of het echt is, stuur me een PM met jouw email adres. Krijg je vanavond een wat oudere game van me die je kunt activeren via Steam. Ervaar je direct hoe het proces gaat.

Voor nu een fijne dag en zie jullie graag terug op de website.3  Algemeen / Websites / Re: Nieuwe webshop voor jouw gamekeys : less4games.com Gepost op: 29 Oktober 2014, 13:57:01
Het verschil tussen Nvidia, Bart Smit en Microsoft en jouw website is dat jij dingen gewoon doorverkoopt, en Nvidia, Bart Smit en Microsoft goede uitspraken met uitgevers hebben. Kun je bewijzen dat je hier grondig onderzoek naar hebt gedaan en contact hebt gehad met de uitgevers?

De Albert Heijn zou het ook niet fijn vinden als je allemaal traytjes energy goedkoper gaat aanbieden.

Nog een voorbeeld: keys voor Minecraft mag je (tenzij het een gift code is) niet zomaar distribueren, dat staat in de voorwaarden.


Grondig onderzoek --> ja
Inkoop --> groothandels die op hun beurt de afspraken hebben met de grote uitgevers van deze wereld en van daaruit vertegenwoordiging doen voor distributie. Maken we in Nederland gebruik van dezelfde distribiteurs, ja. Maken de grote bedrijven ook direct afspraken met andere distributeurs in het buitenland, ja.

4  Algemeen / Websites / Re: Nieuwe webshop voor jouw gamekeys : less4games.com Gepost op: 29 Oktober 2014, 13:24:48
Hoe weet ik dat de reviews legit zijn? Het kan net zo goed zijn dat jijzelf die reviews hebt geschreven om 'vertrouwen' te scheppen.

En daarnaast precies wat Robbai ook zegt, het hebben van een mening betekent niet dat jouw service direct minder illegaal wordt.

Dat ben ik ook helemaal met jullie eens en mijn mening is daarin ook zeker van ondergeschikt belang. Het gesprek over dergelijke onderwerpen vind ik daarentegen wel erg prettig.

Of de reviews legitiem zijn, ja dat zijn ze. Hier zul je altijd iets van kunnen vinden, maar ik hou er niet van om zgn reviews op te voeren voor de buitenwereld.

Kijken we naar de legaliteit dan zijn er gelukkig tal van voorbeelden vandaag de dag, waarbij de activatiecodes verkocht worden van producten ipv het fysiek opsturen hiervan. Tevens bestaat er de variant van alleen de doosjes van de game, met hierin de activatiecode. Deze vindt je bijvoorbeeld bij een Bart Smit in de schappen. Enkele andere voorbeelden van soortgelijke producten zijn bijvoorbeeld activatiecodes die je cadeau krijgt bij de aankoop van een Nvidia grafische kaart. Onlangs hadden ze een mooie special waarbij je Alien Isolation cadeau kreeg bij de aanschaf van een nieuwe grafische kaart. De game kreeg je dmv een game key ( activatie code ).

Ook zie je dit steeds vaker terug bij bijvoorbeeld Microsoft producten als Windows 7 / 8 of Office.

Uiteindelijk bepalen de mensen zelf of ze een dergelijke aanschaf willen doen of dat ze een fysiek product willen aanschaffen. Allebei is prima en wij kunnen het ook eens zijn over het feit dat we in mening kunnen verschillen Smiley

Ik dank jullie in ieder geval wel voor de eerlijke vragen en bijbehorende challenge. Dat kan ik alleen waarderen.

Groeten
Michael
5  Algemeen / Websites / Re: Nieuwe webshop voor jouw gamekeys : less4games.com Gepost op: 29 Oktober 2014, 12:42:31
Let erop dat heel veel publishers dit niet toestaan.

Hallo Sunnywout,

Natuurlijk willen publishers dat games zo duur mogelijk verkocht worden, aangezien ze daarmee een betere ROI hebben. Ik wil juist dat gamers kunnen gamen tegen een zo goedkoop mogelijke prijs.

groeten
michael
6  Algemeen / Websites / Re: Nieuwe webshop voor jouw gamekeys : less4games.com Gepost op: 29 Oktober 2014, 12:41:10
Wanneer een website als deze bekijk, krijg ik er geen goed gevoel bij. Ik vraag me dan ook daadwerkelijk af of als ik een spel koop, ik een key ontvang.

Heb je daadwerkelijk bewijs van levering van je product en is het daarnaast niet tegen de regels van (bijvoorbeeld) EA om dit soort services te runnen?

Terechte vragen waar ik met veel plezier antwoord op kan geven.

Het is zeker niet tegen de regels om de activatie codes te verkopen. Natuurlijk ziet Steam dit graag anders, en sommige publishers ook, omdat ze dan meer marge kunnen maken per game.

Zijn er bedrijven die proberen de boel op te lichten? Die zijn er in elke bedrijfstak en helaas ook in die van mij. Neemt niet weg dat er tot op heden een hoge tevredenheid is en er 2 keer een key is geweest die voor problemen zorgde. Eerste keer had ik per ongeluk de key voor DLC gestuurd ipv de game zelf. Daarop direct de juiste code verstuurd en DLC was een leuke extra voor mijn klant.

2e keer was de scan niet goed genoeg en kon een B een 8 zijn en een S een 9. Dit werd lastig. Gewoon direct nieuwe game key gestuurd en alles werkt zonder problemen.


Ik betaal een normale inkoopsprijs en kan . Steam gifts is daarentegen een ander verhaal. Daar moet je niet aan beginnen aangezien dat tot een ban kan leiden voor jouw steam account.

Vanzelfsprekend krijgt iedere klant gewoon een reguliere factuur waarop alle informatie helder weergegeven wordt. De game key wordt in een andere mail verstuurd, inclusief extra uitleg waar noodzakelijk. Verder hetzelfde als een game online kopen die per post verstuurd wordt.

Reviews over tevredenheid : Betreffende bewijs van levering, check de volgende reviews eens:

http://www.beslist.nl/s0000466491/

7  Algemeen / Websites / Re: Nieuwe website met overzicht collector editions Gepost op: 29 Oktober 2014, 09:00:37
check en adjusted Smiley
8  Algemeen / Websites / Re: Game-Releases.nl - Alle releasedata in één overzicht Gepost op: 29 Oktober 2014, 08:52:09
Ik ben gisteren alle games die op de E3 2014 zijn gepresenteerd bij langs gegaan en heb weer een paar tientallen games aan de website toegevoegd. Games waarvan nog geen datum bekend is heb ik ook in het systeem gezet, maar zijn momenteel nog niet terug te vinden op de website. Via de zoekfunctie kun je (zodra deze af is) deze games uiteraard wel vinden.

Daar heb je natuurlijk gelijk in, maar helaas heb ik op het moment die tijd simpelweg niet. Vandaar dat ik momenteel nog met de Bol.com API werk en dat ik opzoek was naar een alternatieve methode om meer games te importeren. Want waarom moeilijk doen als het misschien ook makkelijk zou kunnen? Smiley

Dit kan inderdaad een goede oplossing zijn. Aangezien de website pas net in de lucht is en nog vrij weinig bezoekers heeft, denk ik alleen niet dat er op het moment al veel user-input binnen zou komen. Maar het is wel een mogelijkheid die inderdaad op het lijstje staat van nieuwe suggesties! Smiley

Als je een RSS feed nodig hebt en andere informatie, help ik  je daar graag bij.

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden, al is mijn focus specifiek op PC games. Release data daarvan lopen niet altijd synchroon met console games.

Als je backlinks nodig hebt, kun je er zo eentje vanuit mij krijgen waarbij ik mijn bezoekers meer informatie kan geven. Kleine moeite.

Vragen of hulp nodig? Let me know.

groeten,
michael
less4games.com
9  Algemeen / Websites / Re: Nieuwe website met overzicht collector editions Gepost op: 29 Oktober 2014, 08:45:30
Maar natuurlijk mag dat. De keys worden op verschillende manieren ingekocht waaronder het zelf kopen van de boxed games en vervolgens maken van een scan of maken tekstbestand. Sommige scans zijn niet altijd even duidelijk.

Deze worden vervolgens aan de games gekoppeld zodat directe levering plaatsvindt bij ontvangst betaling.

Verder is er veel zorg besteed aan het opzetten van samenwerkingsverbanden met zeer betrouwbare leveranciers in de wereld. Dit zorgt voor een 100% garantie op correcte keys en voor gamers veel gameplezier.

Snelle levering ( vrijwel direct ) en besparing in kosten zijn altijd prima zaken Cheesy
10  Algemeen / Websites / Re: Nieuwe website met overzicht collector editions Gepost op: 29 Oktober 2014, 08:11:20
Even een update voor jullie :

Er is veel gebeurd en volgens mij ten goede.

De tips en tricks zijn meegenomen en design technisch is eea sterk verbeterd.

Jullie feedback zie ik graag tegemoet en complimenten mogen altijd haha Smiley

http://less4games.com
11  Algemeen / Websites / Re: Nieuwe website met overzicht collector editions Gepost op: 02 April 2014, 15:54:00
**
12  Algemeen / Websites / Re: gmot.eu Gepost op: 13 Februari 2014, 21:14:56
grappig, gaan we maar eens gebruik van maken.

wel even een herinnering in de agenda gooien alvorens ineens zaken verlengd worden en de kosten doorbelast worden Cheesy

succes met het eu.domein Smiley
13  Algemeen / Websites / Re: Nieuwe website met overzicht collector editions Gepost op: 09 Februari 2014, 19:24:22
Helemaal eens, maar wel fijn dat je af en toe langskomt Wink

Reden voor switch was stabiliteit en die gaat er nu ook gewoon zijn. Geen downtime meer door shared servers etc. Een keus die ik niet snel meer zal maken.

Tot snel
14  Algemeen / Websites / Re: Nieuwe website met overzicht collector editions Gepost op: 07 Februari 2014, 20:10:05
Jaaaa eindelijk weer online.

Even wat problemen gehad met de verhuizing van mijn site naar een nieuwe hosting omgeving. Corrupte databases etc en uiteindelijk alles opnieuw moeten opbouwen.

Helaas wel wat gegevens kwijtgeraakt en kan nu weer beginnen met bouwen.

Excuus voor enig ongemak en hopelijk tot snel

groeten.
michael
15  Algemeen / Websites / Re: Nieuwe website met overzicht collector editions Gepost op: 01 Februari 2014, 20:03:01
Hey allemaal,

Zoals sommige gemerkt hebben, is mijn website even niet in de lucht geweest. Ik heb de overstap gemaakt naar een VPS. Hier ging iets meer werk in zitten dan gedacht, helemaal omdat ik bepaalde databases niet kon restoren. Alles kwijt dus, van producten tot inschrijvingen.

Gelukkig begint eea al een klein beetje vorm aan te nemen en de komende dagen zal ik druk zijn met het plaatsen van nieuwe content.

Excuus voor het mogelijke ongemak, maar de betere snelheid maakt hopelijk iets goed.

groeten,
Michael
Pagina's: [1] 2 3
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2011, Simple Machines | Smartphoneversie bekijken

Dilber MC Theme by HarzeM