GMOT
Nieuws:
 
*
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren. 25 Oktober 2020, 14:35:28


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte


  Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3 ... 94
1  Computers & Elektronica / Computers & Internet / Re: IPhone Gepost op: 27 Juni 2010, 00:17:45
Geen paniek! Je kunt het in zo'n 10 seconden opgelost hebben :-)
http://www.youtube.com/watch?v=63zl3EwRxcs

Oké maar even serieus, als het toch met een software update opgelost kan worden zou het een hoop gezeik rond de niewe iPhone schelen en heeft Apple het nog redelijk opgelost, wel te laat, maar voor Nederland nog op tijd Tongue Ik geloof trouwens niet dat geen enkele Apple medewerker het probleem heeft opgemerkt... Blijkbaar kwamen ze op genoeg gekke plekken om netwerken te testen (cafés enzo).
2  Computers & Elektronica / Computers & Internet / Re: IPhone Gepost op: 26 Juni 2010, 01:42:20
Ik vind het design van de iPhone juist zo mooi omdat het lekker clean is. Als ik dan weer allemaal skins en bumpers er op zet is die schoonheid weg. Ook wordt hij iets dikker met bumpers of skin`s.
Klopt, vind ik ook. Ik heb nu ook voor m'n 3G geen skin ofzo. Wel een soort meeneem hoesje zodat het scherm niet bekrast in m'n broekzak.
En heb je een bron dat Apple dit wilt oplossen? Op tweakers.net staat juist dat Apple zegt: "Je moet je toestel maar anders vast houden of een bumper/skin kopen.
Nee k heb niet echt een goede bron. Ik had het gehoord in een of ander filmpje op YouTube van zo'n Apple fan die video's maakt over Apple shit :p Maar hij had z'n bronnen niet helemaal goed want ze lossen het dus niet op - iig niet gratis en gebruikersvriendelijk.
3  Computers & Elektronica / Computers & Internet / Re: IPhone Gepost op: 25 Juni 2010, 00:52:54
Dat zijn software fouten. Zo een antenne fout haal je er echt niet uit met een software update hoor.
toch schijnt Apple dat te willen gaan doen geloof ik (vraag me niet hoe)... Je kunt het trouwens gewoon oplossen door een skin of de "officiele" Bumper case van Apple zelf.
4  Computers & Elektronica / Computers & Internet / Re: IPhone Gepost op: 24 Juni 2010, 13:11:04
De Google Maps app? Ik denk dat je folders bedoelt Tongue.
Whoops ja precies...

Over installeren: ik had geen problemen met apps die ineens weg waren of geen muziek meer ofzo, het duurde alleen wel een eeuwigheid (ongeveer 20:00 tot 0:30).
5  Computers & Elektronica / Computers & Internet / Re: IPhone Gepost op: 24 Juni 2010, 00:34:10
'k Heb gisteravond iOS 4 geďnstalleerd op m'n 3G en ik moet zeggen dat Folders verdraaid handig is. Veel meer updates zijn er niet voor de 3G en sommige modellen iPod Touch, maar m'n 9 app pagina's zijn er straks als het goed is nog maar ongeveer 3/4, met apps die ik nu tenminste kan vinden zonder eerst te bedenken hoe ze heten en dan te zoeken met spotlight.

Verder voor de geďnteresseerden: iPhone 4 unboxing en review. De belangrijkste dingen in <6 minuten Tongue
6  Algemeen / Show & Tell / Re: Muziek maken Gepost op: 20 Juni 2010, 23:45:41
'k Heb weer eens gewerkt aan een nieuwe compositie. Ik ga het gebruiken voor een nieuw vliegtuig filmpje op m'n YouTube kanaal (Klinkt nu al saai? Kan ik me voorstellen, je bent niet de enige die dat vind Tongue). Omdat er een filmpje bij komt, is het niet erg dat de muziek een beetje saai wordt als je het zo luistert, want je kijkt toch naar het filmpje Tongue Zelf zou ik deze muziek een beetje film-muziek achtig noemen, maar toch is het dat ook weer niet helemaal - weet het ook niet. Tip: luister het terwijl je andere dingen doet, dan vind je het minder saai; als je dit niet doet heb je het na 1 minuut al wel gehoord XD

http://easy-upload.nl/f/lugX2jCb

Any comments are welcome Wink
7  Algemeen / Algemene Discussies / Re: Hoe spreek jij gmot uit? Gepost op: 17 Juni 2010, 12:59:01
EDIT 2: Gevonden. Toen ik hem hoorde durfde ik hem amper hier nog opnieuw te zetten, want het is voor mij ook al lang geleden... XD Maar goed, hier is ie dan:
GMOT - Beat
Yay! "Het gezelligste forum van Nederland" Grin
8  Algemeen / Algemene Discussies / Re: GMOT WK Poule Gepost op: 12 Juni 2010, 15:29:24
Ben ik nog op tijd? Tongue

1a05eb3b041f5f6dded9d5167ce0059a
9  Computers & Elektronica / Computers & Internet / Re: iPod Touch probleem met oordopjes Gepost op: 12 Juni 2010, 15:23:39
Een vriend van me had eerst ook problemen met z'n iPod Touch aansluiting. Hij had het omgekeerd: het stond altijd op "koptelefoon", ook al zaten er geen oortjes in en als je er oortjes in probeerde te doen pasten ze net niet helemaal. Toen ging hij er mee naar iCentre en daar keken ze met een lampje goed ín de aansluiting. Het bleek dat er paas-ei papiertjes (van dat folie spul) is was gekomen - vraag niet hoe - dat hebben ze er toen met een pincet en stofzuiger uitgehaald Tongue

Dus misschien zit er wel wat in? Een heel klein propje papier kan het al niet meer laten werken.
10  Computers & Elektronica / Computers & Internet / Re: IPhone Gepost op: 08 Juni 2010, 16:07:44
Voor heeeeel wat info: http://www.youtube.com/watch?v=rM6xCmtHQT0
11  Computers & Elektronica / Computers & Internet / Re: IPhone Gepost op: 08 Juni 2010, 07:12:12
Ik verwacht (en hoop) dat T-mobile een soort 'overstap-programma' gaat maken. Dan verleng je je abonnement, maar betaal je bij voor het apparaat zelf.
12  Computers & Elektronica / Computers & Internet / Re: IPhone Gepost op: 07 Juni 2010, 21:39:31
Een kijkje op iOS 4: http://www.apple.com/iphone/softwareupdate/. Het blijft jammer dat de leukste dingen als multitasking en homescreen-achtergrond niet voor de 3G en oude iPod Touches werken. Verder zie ik ook totaal het nut niet van digitaal zoomen. Crop gewoon het stuk uit dat je wilt op je computer...
13  Computers & Elektronica / Computers & Internet / Re: IPhone Gepost op: 07 Juni 2010, 20:50:40
Vergeet video-bellen niet (WiFi-only) Tongue
De camera vind ik een heel stuk beter nu. + de A4 chip (1 GHz toch?) maakt hem natuurlijk heel snel. iMovie lijkt me ook heel mooi erop Smiley

'k Denk dat ik maar ga beginnen met sparen zodat ik hem aan het einde van me 3G abbo kan betalen haha
14  Computers & Elektronica / Computers & Internet / Re: Apple Speelt Vals Gepost op: 06 Juni 2010, 00:42:53
Is er een software update gekomen van Safari waarin een scriptje staat dat die site blokkeert? Ik neem aan dat Safari namelijk niet bij het laden van een pagina eerst de Apple server af loopt om te kijken of er ergens gecensureerd moet worden.

Daarbij vind ik het inderdaad vreemd dat Apple zoiets zou doen bij iemand met een paar duizend views op z'n video's. Als nou zo'n YouTube beroemdheid met 1.000.000+ subscribers zoiets doet is het een stuk waarschijnlijker.

Ik zeg dit niet alleen om Apple te verdedigen, en als Apple 'fan' zeg ik ook dat ze soms wat vreemde beslissingen nemen (kort voorbeeld: Flash is misschien een zwaar programma en wat overdreven voor video-streaming, maar het is soms toch echt verdraaid nuttig).
15  Algemeen / Stel jezelf voor / Re: Osjcag / Oscar Gepost op: 27 Mei 2010, 19:46:02
Want die heeft geen balhaar, balhaar balhaar (oooh) Roll Eyes
Haha XD Heb ik het goed gehoord dat-ie eindelijk de baart in z'n keel aan't krijgen is? Lijkt me wel lache, baby met een overslaande stem Angel
Oeh, piano, yay!

Cheesy

Ben je goed?

(Zowat de enige vraag die ik stel in dit hele board :|)
Hmm ff denken 'k speel nu zo'n 8 jaar (sinds me 6e) en ik denk dat 'k wel goed ben (weird om te zeggen...) Tongue
Pagina's: [1] 2 3 ... 94
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2011, Simple Machines | Smartphoneversie bekijken

Dilber MC Theme by HarzeM