GMOT
Nieuws:
 
*
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren. 27 November 2020, 09:55:02


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte


  Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3 ... 200
1  Algemeen / Websites / Re: NuSpelSpelen.nl Gepost op: 06 September 2009, 18:06:48
Moet dit niet bij websites?
2  Computers & Elektronica / Computers & Internet / Re: show off your desktop Gepost op: 06 September 2009, 18:00:14
3  Computers & Elektronica / Computers & Internet / Re: show off your desktop Gepost op: 06 September 2009, 17:27:43
Omdat hij nr. 2 is moet ik het mooi vinden? Ik vind het spuuglelijke muziek.
Dat zeg ik toch niet, jij zegt dat spuuglelijke muziek is (en nu zeg je dat je het vind, dat is beter). Ik wilde alleen duidelijk maken dat het niet spuuglelijk is, maar jij dat gewoon vind, maar dat heb je nu zelf al verbeterd.
4  Algemeen / Websites / Re: Imagespray returns! Gepost op: 06 September 2009, 17:21:49
Het stond op de site inclusief met de datum wanneer hij offline ging.
Dan vraag ik me af hoelang het er gestaan heeft...
En kun je uitleggen waarom je dan had gezegd dat je het hoe dan ook online zou houden? (heb dat bericht net geciteerd)
5  Computers & Elektronica / Computers & Internet / Re: show off your desktop Gepost op: 06 September 2009, 17:19:15
radio538 luister ik ook niet echt vaak meer omdat er af en toe nog die spuuglelijke dj muziek wordt gedraait (van tiesto etc.)
En dat noem je lelijk, hij is zomaar nr. 2 dj van de wereld geworden, omdat het spuuglelijk is? Maar dat Tiësto's muziek e.d. gedraaid worden is juist een rede waarom ik dat luister, ipv een ouwe wijven radiozender (echt boring als je daar 13,5 uur naar kunt luisteren). This maar net waar je van houd. Lips Sealed
6  Computers & Elektronica / Programmeren / Re: . Gepost op: 06 September 2009, 14:19:04
, is ook een mooi leesteken Clown
7  Algemeen / Websites / Re: Imagespray returns! Gepost op: 06 September 2009, 13:27:06
waarom wist ik dan wel dat hij offline ging?


Slechte aankondiging? Misschien jou persoonlijk verteld? Ik kan in ieder geval geen aankondiging vinden met Gmot-zoekfunctie.
8  Algemeen / Websites / Re: Imagespray returns! Gepost op: 06 September 2009, 12:25:43
Je bent wel erg ondankbaar en dom als je kwaad wordt op caspar omdat de site offline is gegaan. Zover ik weet heeft hij het lang genoeg van te voren aangekondigd dat de website offline ging. Je had toen genoeg de tijd om je bestanden te backuppen of de hosting over te nemen. Je hebt al die tijd gratis gebruik gemaakt van zijn service, verwacht je dan werkelijk dat hij altijd online blijft en altijd beschikbaar is? Easyupload gaat wsl ooit ook offline. Naar wie ga je dan om te zorgen dat je iig maar niets hoeft te betalen?
... Imagespray is en blijft online.

Ik zoek iemand die er (meer, graag) verstand van heeft.. ...
Dat zei hij ondanks hij nieuwe programmeur zocht, ik zeg het maar ff. Iig:
Hijs toch offline gegaan, en waarom zou hij nu wel het verstand en tijd hebben om niet opnieuw te falen?
Ik wist niet dat hij plotseling wel offline ging, want daar is geen aankondiging voor geweest, dus ik had GEEN tijd om te back-uppen.
En dat Easy-upload ooit offline gaat, heb ik al op gereageerd, dus verzin een tegenargument ipv steeds hetzelfde te vertellen (lastig? discussiëren?). En ik heb het overigens over nu, niet over de tijd dat Easy-upload offline gaat. En als die tijd zover is heb ik het vertrouwen erin dat RA dit goed aanpakt met zijn klanten, wat hier niet is gebeurd.
En zoals eerder gezegd: ik heb al een betaalde host voor mijn afbeeldingen... En ik heb ook eerder gezegd: lees mijn berichten eerst ff door voor je weer oude argumenten erbij haalt die ik al heb beantwoord. Undecided

Spoiler:
Tagcloud: Apple, Steve, Jobs, sucks, mac, expensive, ipod touch, explodes, hoax, fleece, overhyped, fanboys, go home, waste
Dit is best zwak van je... Hier ga ik natuurlijk niet op in.

Caspar is blijkbaar niet van plan het uit te leggen, dus is het voor mij over. Wink
9  Algemeen / Websites / Re: Imagespray returns! Gepost op: 05 September 2009, 23:37:56
Blijkbaar vinden de meeste en geen enorme ramp als hun bestanden offline gaan. Bij zo een gratis service neem je dat maar voorlief dat het kan gebeuren.
Af en toe een downtime is geen ramp voor een gratis host, maar dit was permanent (dan is het nog maar de vraag of de bestanden nu weer terug komen, of dat de site weer vanaf 0 begint).

Als de server van RA uitbrand zijn ook alle bestanden weg (ook al is dat wel een goed argument).
Hier heb ik al op gereageerd (mag ook best wel andere argumenten proberen te verzinnen Tongue), verder is RA een stuk klantvriendelijker (want als de site maar even down is heeft hij gewoon een goede rede klaarliggen, en probeert hij het op te lossen ipv ons te laten stikken)...
10  Computers & Elektronica / Computers & Internet / Re: show off your desktop Gepost op: 05 September 2009, 23:33:09
Schaam Schaam Schaam XD, Nee dat is geen kloktijd maar de tijd dat die radio aanstaat.
En dat, met zo'n ouwe wijven radio. Shocked Wereldrecord, zo lang mogelijk naar ouwe wijven radio luisteren, proberen te verbeteren?
11  Algemeen / Websites / Re: Imagespray returns! Gepost op: 05 September 2009, 23:29:10
je geeft kritiek op iets wat nog nieteens uit is.. vind ik ook niet helemaal kloppen.
Heb je mijn berichten wel gelezen, want het gaat niet over wat er aan gaat komen, maar dat hij überhaupt nog met iets aan komt, na die grote faal.
Ik vind dat Caspar aardig wat uit te leggen heeft wil hij ons nog overtuigen (hoewel het wel heel snel gaat bij jullie, waarvan ik niets begrijp, want sterke tegenargumenten heb ik nog niet gehoord, maar jullie proberen het wel te verdedigen).

Jano veranderde van onderwerp.... Wink
Sinds wanneer mag ik geen vergelijking meer maken? Een vergelijking maken is niet veranderen van onderwerp... Verder heeft Nino al genoeg gezegd.
12  Algemeen / Websites / Re: Imagespray returns! Gepost op: 05 September 2009, 22:27:08
Je moet natuurlijk ook niet blindelings op een gratis dienst als deze gaan vertrouwen. Als je 100% zekerheid wil dat je bestanden online blijven moet je maar naar een betaalde site, een grotere site (imageshack) of een eigen host nemen..
Als iemand beloftes maakt, mag ik daar toch wel vanuit gaan dat dit nagekomen wordt?
Daarnaast heb ik ook een betaalde/grote site voor mijn afbeeldingen, dus voor mij ook geen rede om hier weer naar over te stappen, hoewel ik dat misschien had gedaan als ik geen andere, wel goede, host had.

Edit:
Toen Caspar ging stoppen met Imagespray heeft hij voor zover een request geplaatst voor een programmeur die Imagespray had kunnen overnemen. Als jij de site zonodig online had willen houden had je je toen maar moeten aanbieden..
Wat wil je hiermee zeggen? Dat de klanten de schuldige zijn? Dat wij maar even een site over moeten nemen? Wat een gedachten hebben jullie over klanten zeg, en dan maar zeuren over Apple en haar wurgcontract, jullie zijn net zo erg. Wink
13  Algemeen / Websites / Re: Imagespray returns! Gepost op: 05 September 2009, 22:17:36
RA gaat eeuwig door wil je zeggen?
Wie heeft het over eeuwigheid? Ik heb het over betrouwbaarheid, iets beloven wat je niet kan nakomen, weinig doorzettingsvermogen, en gebrek aan ervaring (hij kon het op een gegeven moment niet meer aan met coding), ...
14  Algemeen / Websites / Re: Imagespray returns! Gepost op: 05 September 2009, 22:09:42
Ja dat denkt hij inderdaad..
En trouwens, zonder Caspar had je helemaal geen imagespray gehad, dus wees blij voor de tijd dat je bestanden daar wél online stonden!
Als ik wist hoe hij met de klanten uiteindelijk omging, ons gewoon in de kou laten zitten met al onze bestanden dus, was ik ook nooit aan die service begonnen. Ik ga ook zeker niet terug, vertrouwen is helemaal weg. Snap niet waar hij het lef überhaupt nog vandaan heeft om het te proberen, want dit is gewoon geen service. Geef eerst maar eens een sterk argument waarom je hij ditkeer niet gaat falen.
Doe mij maar een betrouwbare host.
15  Algemeen / Websites / Re: Imagespray returns! Gepost op: 05 September 2009, 22:01:32
Na die actie om alle bestanden maar lekker offline te halen terwijl je had beloofd hoe dan ook dat niet te doen, denk je hopelijk toch niet daadwerkelijk dat je de destijds doelgroep terug gaat krijgen?
Pagina's: [1] 2 3 ... 200
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2011, Simple Machines | Smartphoneversie bekijken

Dilber MC Theme by HarzeM