GMOT
Nieuws:
 
*
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren. 18 Juni 2019, 04:16:17


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte


  Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3 ... 590
1  Algemeen / Forumspellen & Off-topic / Re: Er zijn geen moderatoren meer... Gepost op: 15 Juni 2019, 17:55:02
Ik heb geen respect voor je, DoX.
2  Algemeen / Nieuws en Serieuze Discussies / Re: GMOT meet Gepost op: 12 Juni 2019, 18:25:48
Zegt degene die alles met een dak of mensen uitsluit omdat hij anders niet mag roken.
3  Algemeen / Algemene Discussies / Re: Japan: Anime & Manga J-Pop & J-Rock, Cosplay en meer Gepost op: 03 Juni 2019, 13:05:37
Even een momentje om te erkennen dat ik na 4 shorts, 4 OVA's, 5 specials, 11 films en 516 afleveringen klaar ben met het kijken van de eerste saga van One Piece en aangekomen ben bij de time skip. Klaar met de proloog, nu komt het hoofdgerecht.Hoe groot is de kans dat er precies wanneer ik dit bericht schrijf voor het eerst in 3 maanden een nieuwe post gemaakt wordt in dit topic?

Ik vertrek over 26 dagen weer naar Japan, nog iemand wat suggesties?
Heb seks met Tokyo Tower. Met uitzondering van dat ben ik nutteloos voor de culturele dingen, maar mijn leidinggevende is morgen terug na 3 weken Japan dus misschien heeft die iets gedaan dat een aanrader is.SSSS.Gridman
Trigger is echt best girl voor het maken van een Tokusatsu anime en de poging tot het weer opwekken van het Super Robot genre. Gridman heeft wat budget problemen maar super vette grote robot versus monster gevechten en zelfs de coming of age dialogen kon ik waarderen.
Het enige dat de serie ervan weerhoudt perfect te zijn is die verplichting die Trigger zichzelf heeft opgelegd om een duistere/vreemde wereld te hebben. Het kan niet simpelweg robot versus monster zijn voor 12 weken, er moet een "diepere" betekenis of plottwist zijn. Als alle tekenfilms nu gewoon voor kinderen zouden zijn dan zou dit een betere wereld zijn.
Maar ik heb intens genoten van de speciale aanvallen en wapens en transformaties en kaiju en super robots. Ik ben die jongen van 10 nog altijd niet verloren.
8/10

Kitchen no Ohimesama: Tenshi no Cake wo Sagase! (Light Novel)
De vallende kersenbloesem blaadjes deden me denken aan het leven, en het leven doet me denken aan eten want eten is het leven. Eten geneest gebroken harten, eten heeft mijn leven gered, eten brengt mensen samen. De tranen vloeien over mijn wangen voordat ik het door heb omdat ik zo ontroerd ben door eten.
Vervolg op Kitchen Princess met meer van hetzelfde, maar las wel lekker weg.
5/10

Ito Junji Kyoufu Hakubutsukan 9: Oshikiri Idan & Frankenstein + Manga Collection - Kubi Gensou (Manga)
Twee entries die ik kon afmaken met de Amerikaanse Junji Ito collecties.
Frankenstein is niet heel interessant maar veel verhaal dan normaal voor Ito.
De Oshikiri verhaaltjes zijn wisselend van kwaliteit maar niet heel goed.
Het korte extra verhaaltje over een meisje dat in een pop veranderd was misschien wel het interessantste.
6/10 voor de complete collectie
5/10 voor het Oshikiri gedeelte

Brave Witches + Petersburg Daisenryaku
Strike Witches spin-off met een andere Witch unit met 10 keer exact hetzelfde personage als in de hoofdserie maar dan met andere namen. Ze hebben ook exact hetzelfde doel, maar het is nog altijd spannend want hoewel de hele wereld samenwerkt door van elk land Witches in te brengen is vertellen hoe de Strike Witches in het eerste seizoen de vijand verslagen hebben "top geheim" en kan dit niet gedeeld worden om één of andere reden.
Maar het is een tijdje geleden dat ik Strike Witches gezien heb en ik heb stiekem gewoon genoten. Wel veel 3DCG
De special komt tussen twee afleveringen en draait om de lesbische relatie tussen 2 cameo Strike Witches personages.
6/10 voor de serie
5/10 voor de lesbo special
4  Algemeen / Forumspellen & Off-topic / Re: Wat heb je het laatste gekocht? Gepost op: 23 Mei 2019, 23:17:41
€100,- aan Dungeons & Dragons boeken en €200,- aan manga. Lang leve het vakantiegeld en die slimme Britten die de kortingscode rond deze tijd versturen.
5  Algemeen / Nieuws en Serieuze Discussies / Re: GMOT meet Gepost op: 23 Mei 2019, 16:34:11
Het is wel slim om degene die telkens na een week of twee GMOT weer voor 6 maanden vergeet dit te laten organiseren.
6  Algemeen / Forumspellen & Off-topic / Re: (Bekende) Citaten Gepost op: 20 Mei 2019, 13:08:04
"Why are there guys named Christian but nobody is named Jewish?"
~Norm Macdonald.
7  Computers & Elektronica / Games / Re: Dungeons and Dragons topic Gepost op: 20 Mei 2019, 01:52:04
De enige reden dat deze Essentials Kit nu uitgebracht wordt is omdat de Starter Set met afstand het meest succesvolle D&D product is en ze dat succes willen herhalen/doorzetten. De rest van de starter kits in D&D 5e zijn allemaal crossover producten (Stranger Things, Acquisitions Inc., en nu Rick & Morty) en zelfs die zijn allemaal zeer recent uitgekomen.

De Starter Set is ook gewoon heel veel waarde voor het geld denk ik. $20 USD recommended retail price voor een regelboekje, set van 6 dobbelstenen, redelijke kwaliteit pre-made character sheets, en een avontuur boekje waar ik met mijn groep dus 75 uur over gedaan heb (plus jaren geleden met een andere groep aan begonnen ben).

De retail prijs van de nieuwe kit is $25 USD en dit keer zit er dus naast nieuwe varianten van het bovenstaande een grotere set dobbelstenen, een hele deck nuttige kaarten, een DM screen, redelijke kwaliteit player maps, en tot nu toe exclusieve sidekick regels in.

Wizards is niet bepaald goedkoop met veel van de officiële D&D producten (hoewel het voor de modules zolang je ze daadwerkelijk van plan bent te runnen altijd wel te verantwoorden is in uren speelplezier denk ik), maar de prijs-kwaliteit verhouding is denk ik gewoon goed voor de starter sets (in de praktijk betaal je in Amerika niet meer dan $12 voor die eerste starter set, hier helaas wat meer). En ze zijn gemaakt voor beginnende DM's en daar zijn er heel veel van de laatste jaren.
8  Computers & Elektronica / Games / Re: Dungeons and Dragons topic Gepost op: 19 Mei 2019, 14:36:25
Super vette aankondigingen dit weekend tijdens de D&D livestream events. De meest interessante voor mij is de nieuwe starter set met een beginner avontuur rondom Phandalin met 1-op-1 regels voor een single player avontuur met de hulp van sidekicks. Ik ben geen fan van spelers op een hoger level laten beginnen dus altijd blij met low level modules en single player bied inhaal mogelijkheden.

Daarnaast is de nieuwe main story module dit jaar Baldur's Gate + het eerste level van de Nine Hells. Ook interessant al ga ik hem nog niet kopen, maar gezien het levels 1-13 is verwacht ik niet dat er een tweede boek komt met ook diepere levels van de Nine Hells. Wel regels voor infernal machines, ook cool.

Sowieso is Wizards echt vooruit gegaan met de extra's in doosjes. De nieuwe starter set heeft niet alleen boekjes en een set dobbelstenen zoals de oude (deze heeft ook twee D20's voor (dis)advantage) maar ook grote player maps en monster/quest/magic item/regel kaarten. En zelfs de nieuwe dobbelsteen set voor het nieuwe avontuur heeft extra's zoals maps en monster kaarten. En het slimste van allemaal is dat het doosje waar de dobbelstenen in zitten ook functioneert als dice tray.

Daarnaast nog een crossover set met Rick & Morty aangekondigd maar daar heb ik niks mee. Ik ga dit jaar in ieder geval Ghosts of Saltmarsh en de Essentials Kit halen.
9  Algemeen / Algemene Discussies / Re: Reddit tetit tit. Gepost op: 18 Mei 2019, 14:12:08
https://www.reddit.com/r/handholding
10  Algemeen / Nieuws en Serieuze Discussies / Re: GMOT meet Gepost op: 14 Mei 2019, 17:59:09
Ik vind het prima maar ik woon niet centraal.
11  Algemeen / Algemene Discussies / Re: Het boeken-aanraad topic Gepost op: 13 Mei 2019, 17:55:33
Geen aanrader als je geen Norm Macdonald fan bent, maar ik heb net Based on a True Story uitgelezen. Mijn eerste echte boek in jaren. Complete ramble van begin tot eind, maar er staat geen gelogen of overdreven woord in. Vooral het hoofdstuk waarin Norm een terminaal ziek jongetje zijn droom om een baby zeehondje dood te knuppelen helpt te verwezenlijken was erg ontroerend.
12  Algemeen / Forumspellen & Off-topic / Re: (Bekende) Citaten Gepost op: 08 Mei 2019, 21:19:52
"Sarah had just announced she would be leaving the show. She said she could no longer live in New York, that she was being tormented day and night by some obsessive stalker. This caught me completely by surprise, as I had taken to hanging around Sarah's apartment, hiding in the bushes day and night, watching her come and go, and I had never seen any signs of a stalker."
~Based on a True Story

"Jokes should never elicit applause. A joke should catch people by surprise; it should never pander. Applause is voluntary, but laughter is involuntary."
~Based on a True Story

"In Walnut Creek, California, anyone who turns in his gun can now get free therapy. And anyone who does not turn in his gun can get free anything."
~Based on a True Story
13  Algemeen / Forumspellen & Off-topic / Re: (Bekende) Citaten Gepost op: 06 Mei 2019, 23:24:13
"We call her 'Histler'-- Hysterical Hitler."
~Cutie Honey
14  Computers & Elektronica / Computers & Internet / Re: GMOT Computer Challenge (deel 5) Gepost op: 06 Mei 2019, 22:39:55
Daar gaat mijn plan om ooit stiekem uit het niets weer te joinen op de nummer 1 plek.
15  Algemeen / Forumspellen & Off-topic / Re: Het Offtopic-Topic! [Deel 63] Staatsgreep editie Gepost op: 06 Mei 2019, 10:10:15
Pagina's: [1] 2 3 ... 590
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2011, Simple Machines | Smartphoneversie bekijken

Dilber MC Theme by HarzeM