GMOT
Nieuws:
 
*
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren. 22 Mei 2019, 20:59:42


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte


Pagina's: [1] 2 3 ... 10
 1 
 Gepost op: Vandaag om 16:15:14 
Gestart door @-wout - Laatste bericht door Leeghoofd
Gezien de tijd van 't jaar, kan een beetje parkzitten ook niet mis zijn.

 2 
 Gepost op: Vandaag om 12:37:03 
Gestart door @-wout - Laatste bericht door jw
Ik zie dat de locatie op Gaycafe de Roze Beurs staat in Leiden. Ik heb net gekeken, en ze zijn pas vanaf 19:00 open, dus dan zou ik al om 22:00 moeten gaan, en om dan 4 uur te reizen om ergens 3 uurtjes te zijn is het voor mij niet waard, plus het is fucking duur (€19,20 voor een enkeltje). Of ga je het proberen af te huren zodat we er al eerder in kunnen?Of kunnen we gewoon een andere locatie uitzoeken?

 3 
 Gepost op: Vandaag om 08:15:49 
Gestart door M.xD - Laatste bericht door sasbom
Ik heb 4 O-110 oscillators van ladik, ze zijn klein maar extreem beladen met functies zoals 2 cv inputs, pwm op de pulse EN saw output, een aparte lin pitch bend natuurlijk en een verlepte sinus output die cool is om naar filters te sturen.

T jammere is alleen dat je ze echt om de zoveel tijd moet kalibreren, maar omdat ik daar nu best handig in ben is t zo gepiept, en zijn ze weer klaar om poly werk te doen.

Die fucking delay is echt episch, vooral als je m gebruikt met een poly synth setup, heel makkelijk om drones te genereren.

Ik wil nog die gare BBD van doepfer voor karpluss strong shit, en nog een goede random source. Heb je enig idee voor iets diy's met random en noise shit erin maurits? Is de swamp van erica cool?

Wat is jouw mening over de beatstep pro btw, ik wil dr eigenlijk eentje hebben want mn sq-1 is niet heel erg speelbaar en fungeert nu meer als n soort van brug tussen mn computer en de synth (waar ook niks mis mee is maargoed)

 4 
 Gepost op: Vandaag om 00:17:59 
Gestart door M.xD - Laatste bericht door Armogohma
Lekker bezig sas

Die erica delay is mega, rampage is ook heel nice
Wat voor oscillatoren zitten er in je rack? Heb je fotootje?

 5 
 Gepost op: Gisteren om 19:45:27 
Gestart door Sjeffff - Laatste bericht door sasbom
Vrijwel niemand dan verdomme

 6 
 Gepost op: Gisteren om 17:16:53 
Gestart door Sjeffff - Laatste bericht door jw
Omdat er ook geen mensen zijn die moslim heten
Zorg eerst eens dat je je bronnen checkt voordat je zomaar zo'n uitspraak maakt.
https://www.meertens.knaw.nl/nvb/naam/is/moslim

Er zijn minstens minder dan 5, maar meer dan 0 mensen in Nederland met de naam Moslim.

 7 
 Gepost op: Gisteren om 12:04:19 
Gestart door M.xD - Laatste bericht door sasbom
Ik heb een week of twee terug mn Erica Synths Hifi delay afgemaakt en in mn rack geplaatst, en gister heb ik de befaco rampage er naast mogen zetten Cheesy

Beiden extreem cool. Ik heb nu een rampage EN een maths, dus niemand kan zeiken. Tbh, de rampage is wel vrij anders dan maths, maar dat is ook waarom ik ze allebei heb.

 8 
 Gepost op: Gisteren om 11:58:33 
Gestart door Sjeffff - Laatste bericht door sasbom
Omdat er ook geen mensen zijn die moslim heten

 9 
 Gepost op: 20 Mei 2019, 13:08:04  
Gestart door Sjeffff - Laatste bericht door Nickienator
"Why are there guys named Christian but nobody is named Jewish?"
~Norm Macdonald.

 10 
 Gepost op: 20 Mei 2019, 01:52:04  
Gestart door Ruttz - Laatste bericht door Nickienator
De enige reden dat deze Essentials Kit nu uitgebracht wordt is omdat de Starter Set met afstand het meest succesvolle D&D product is en ze dat succes willen herhalen/doorzetten. De rest van de starter kits in D&D 5e zijn allemaal crossover producten (Stranger Things, Acquisitions Inc., en nu Rick & Morty) en zelfs die zijn allemaal zeer recent uitgekomen.

De Starter Set is ook gewoon heel veel waarde voor het geld denk ik. $20 USD recommended retail price voor een regelboekje, set van 6 dobbelstenen, redelijke kwaliteit pre-made character sheets, en een avontuur boekje waar ik met mijn groep dus 75 uur over gedaan heb (plus jaren geleden met een andere groep aan begonnen ben).

De retail prijs van de nieuwe kit is $25 USD en dit keer zit er dus naast nieuwe varianten van het bovenstaande een grotere set dobbelstenen, een hele deck nuttige kaarten, een DM screen, redelijke kwaliteit player maps, en tot nu toe exclusieve sidekick regels in.

Wizards is niet bepaald goedkoop met veel van de officiŽle D&D producten (hoewel het voor de modules zolang je ze daadwerkelijk van plan bent te runnen altijd wel te verantwoorden is in uren speelplezier denk ik), maar de prijs-kwaliteit verhouding is denk ik gewoon goed voor de starter sets (in de praktijk betaal je in Amerika niet meer dan $12 voor die eerste starter set, hier helaas wat meer). En ze zijn gemaakt voor beginnende DM's en daar zijn er heel veel van de laatste jaren.

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2011, Simple Machines | Smartphoneversie bekijken

Dilber MC Theme by HarzeM