GMOT
Nieuws:
 
*
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren. 11 November 2019, 23:27:04


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte


Pagina's: [1] 2 3 ... 250
  Print  
Advertenties


RA
Pretty addicted
*******

Berichten: 4.702



Bekijk profiel
« Gepost op: 05 April 2007, 13:06:52 »

In dit topic is het de bedoeling om je bureaublad/theme/widgets/plugins te laten zien. ik speel al vast vals met een XGL accelerated destktop Grin over 2 schermen


mijn 2 schermige desktop met screenlets


applicaties op een desktop over 2 schermen met screenlets.


een mislukte attempt om wobbly windows vast te leggen op een plaatje...


een remake van expose van mac os


en uiteraard de kracht van de kubus (balk)
« Laatste verandering: 04 Januari 2014, 22:53:22 door @-wout » Gelogd


AvA
King of the hill
******

Berichten: 2.137


Epic WIN


Bekijk profiel WWW
« Antwoord #1 Gepost op: 05 April 2007, 13:14:48 »

Mooi!
Waar haal je dat XGL :Smiley?

Mijn simpele desktop (gelukkig wel 1280x1024):

Wat een poepie h? Cheesy
En n, mijn bureaublad is net vol van snelkoppelingen :Smiley
Gelogd


RA
Pretty addicted
*******

Berichten: 4.702



Bekijk profiel
« Antwoord #2 Gepost op: 05 April 2007, 13:18:16 »

xgl is een render engine voor het X window systeem van linux, het draait niet op windows. als je linux heb kan je op www.beryl.com kijken...

wist je btw dat je startbalk een remake is van de kde-window manager van linux Tongue
« Laatste verandering: 05 April 2007, 13:20:47 door RA » Gelogd


Simon Donkers
Ex-administrator
King of the hill
******

Berichten: 1.385



Bekijk profiel WWW
« Antwoord #3 Gepost op: 05 April 2007, 13:34:45 »



Dual screen is erg handig.
Gelogd

[ Eo GDC  ] [ nl ] [ games ] [ GM ] [ GM.Info ]

The trouble with the world is that the stupid are rocksure and the intelligent full of doubt ~Bertrand Russel


RA
Pretty addicted
*******

Berichten: 4.702



Bekijk profiel
« Antwoord #4 Gepost op: 05 April 2007, 13:41:21 »

zeker maar werkt dat nu handig met het 2e scherm links? mischien dat het te maken heeft dat ik links ben maar mijn "startbar/gnome-panel" zit links...
Gelogd


gamenerd
King of the hill
******

Berichten: 1.323


Westlander en Neerlander


Bekijk profiel WWW
« Antwoord #5 Gepost op: 05 April 2007, 13:47:39 »

http://images.xoin.nl/files/snapshot1.png
http://images.xoin.nl/files/snapshot2.png
http://images.xoin.nl/files/snapshot3.png
http://images.xoin.nl/files/snapshot4.png
http://images.xoin.nl/files/snapshot5.png

@ RA zo heb ik meestal mijn dual screen ook ingesteld Sad

mn dual screen werkt even niet Angry
« Laatste verandering: 06 April 2007, 15:19:25 door gamenerd » Gelogd

       

Simon Donkers
Ex-administrator
King of the hill
******

Berichten: 1.385



Bekijk profiel WWW
« Antwoord #6 Gepost op: 05 April 2007, 14:57:07 »

Ik vind het 2de scherm links erg handig werken. Links heb ik Outlook staan of als ik met een site bezig ben de site en rechts mijn standaard programma's. Zal vooral een kwestie van gewenning zijn vermoed ik.

Vind het wel verrassend hoe druk jullie bezig zijn met gekke grafische effecten om indruk te maken.
@AvA, ik snap niet hoe je kan werken met zo'n druk bureaublad.

@Gamenerd, Linux geeft best wel wat waarschuwingen en foutmeldingen. Zou ik toch eens goed naar kijken hoe dat zit.

@Ra, komen transparante schermen nou echt de bruikbaarheid ten goede? Firefox lijkt mij vrij onbruikbaar worden als het deels transparant is.
Gelogd

[ Eo GDC  ] [ nl ] [ games ] [ GM ] [ GM.Info ]

The trouble with the world is that the stupid are rocksure and the intelligent full of doubt ~Bertrand Russel


RA
Pretty addicted
*******

Berichten: 4.702



Bekijk profiel
« Antwoord #7 Gepost op: 05 April 2007, 15:01:26 »

Ik vind het 2de scherm links erg handig werken. Links heb ik Outlook staan of als ik met een site bezig ben de site en rechts mijn standaard programma's. Zal vooral een kwestie van gewenning zijn vermoed ik.

Vind het wel verrassend hoe druk jullie bezig zijn met gekke grafische effecten om indruk te maken.
@AvA, ik snap niet hoe je kan werken met zo'n druk bureaublad.

@Gamenerd, Linux geeft best wel wat waarschuwingen en foutmeldingen. Zou ik toch eens goed naar kijken hoe dat zit.

@Ra, komen transparante schermen nou echt de bruikbaarheid ten goede? Firefox lijkt mij vrij onbruikbaar worden als het deels transparant is.

tja die effecten zijn gewoon zoooooooooooooooooo leuk, iedere dag een andere XD (okay da's overdreven) ik snap ook niet dat gamenerd een fout uit linux heeft gekregen maar waarschijnlijk komt dat omdat hij iets wil comileren waarvoor hij een apparte module nodig heeft...

transparantie kan per venster worden ingestelt (is firefox transparant? waar dan...) vensters die ik minder wil benadrukken maak ik gedeeltelijk transparant...
Gelogd


AvA
King of the hill
******

Berichten: 2.137


Epic WIN


Bekijk profiel WWW
« Antwoord #8 Gepost op: 05 April 2007, 15:39:49 »

@Simon Donkers: Druk? Grin Ik zal nog even het menu start erbij gooien Cheesy



Vind ik trouwens ook wel interessant, om het startmenu erbij te laten zien...
Gelogd


gamenerd
King of the hill
******

Berichten: 1.323


Westlander en Neerlander


Bekijk profiel WWW
« Antwoord #9 Gepost op: 05 April 2007, 15:53:53 »

das niet druk bij mij liep hij eerst het beeld uit

en oja er kunnen 221 icoontjes op het desktopje van windows Cool
Gelogd

       

Freerk
King of the hill
******

Berichten: 1.887


Back-ups al gefixed?


Bekijk profiel WWW
« Antwoord #10 Gepost op: 05 April 2007, 16:59:24 »

das niet druk bij mij liep hij eerst het beeld uit

en oja er kunnen 221 icoontjes op het desktopje van windows Cool
Wel meer , moet je het raster uitzetten , dan kun je ze over elkaar heen zetten, niet echt aan te raden maar goed Wink.

Gelogd


RA
Pretty addicted
*******

Berichten: 4.702



Bekijk profiel
« Antwoord #11 Gepost op: 05 April 2007, 18:20:47 »

mooie...
          ...icoontjes...  Cool
Gelogd


slavlovish
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.554


Elektonix


Bekijk profiel WWW
« Antwoord #12 Gepost op: 05 April 2007, 18:26:50 »

hmm lekker wijf Cheesy.
had mijn broer ook altijd, ik heb deze :

*ter informatie het is een screenshot van de call of duty 2 demo (er staan minder icoontjes op mijn bureablad (veel die ik niet gebruik of het niet doen) omdat in het weekend mijn pc opnieuw wordt geinstaleed ik moest alles in 1 map zetten*


« Laatste verandering: 05 April 2007, 18:29:04 door slavlovish » Gelogd


Blijbol
Ex-administrator
King of the hill
******

Berichten: 1.748


De blije zaak


Bekijk profiel WWW
« Antwoord #13 Gepost op: 05 April 2007, 22:25:17 »

Op de achtergrond: uitzicht over Vincenza (Itali). Foto genomen vanaf het hotel van mijn werkweek in Rome.

Gelogd




hater92
Pretty addicted
*******

Berichten: 4.790


Bekijk profiel
« Antwoord #14 Gepost op: 06 April 2007, 10:47:13 »


Wel een beetje druk, maar dat ben ik wel gewend. Wink Tongue
Gelogd


Advertenties
Pagina's: [1] 2 3 ... 250
  Print  

 
Ga naar:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2011, Simple Machines | Smartphoneversie bekijken

Dilber MC Theme by HarzeM