GMOT
Nieuws:
 
*
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren. 19 Oktober 2018, 17:06:06


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte


Pagina's: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 43
  Print  
Advertenties


sasbom
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.199


Frenchformers, bistro's in disguise


Bekijk profiel
« Antwoord #525 Gepost op: 12 Juni 2018, 18:39:42 »

zijn kapucijners en kappertjes nou t zelfde? of zijn kapucijners nou de niet-ingemaakte versie ofzo
Gelogd

-=hardcore 3dsmax'er, maya'er, zbrusher, after effects'er, photoshop'er en gamemakerer=-
I sexually identify as a tomato
Ontdek je karma met shoarma

*kaas1 & sasbom zingen het www.webet.tk lied*
- Nickienator

ShroomProductions
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.153



Bekijk profiel
« Antwoord #526 Gepost op: 12 Juni 2018, 22:04:03 »

Nee, kappertjes zijn bloemknoppen van een boom of struik ofzo, capucijners zijn een peulvruchten verwant aan doperwten en peultjes en zo
Gelogd


sasbom
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.199


Frenchformers, bistro's in disguise


Bekijk profiel
« Antwoord #527 Gepost op: 17 Juni 2018, 19:20:32 »

Ah zo, cool :0

Deze avond was mn vadert jarig en we hadden
varkensrack van iberico varken. Helaas smaakte
T niet zo speciaal als varken kan smaken maar t
was wel fijn om te zondigen met haram vlees

Ik deed m 3,5 in sous vide, 60 graden, en toen op
n LAAIEND hete bbq gedaan, ik moest een pannendeksel
gebruiken om de vlammen te weren lol

T was super, de binnenkant was mooi rose en de buitenkant knapperig en smaakvol.

We hadden ook geblakerde prei, waarbij je een prei op
de bbq gooit, de buitenkant verbrand en dan de binnenkant opeet, t word dan heel zoet maar alsnog
preiÔg enzo super tof
Gelogd

-=hardcore 3dsmax'er, maya'er, zbrusher, after effects'er, photoshop'er en gamemakerer=-
I sexually identify as a tomato
Ontdek je karma met shoarma

*kaas1 & sasbom zingen het www.webet.tk lied*
- Nickienator

ShroomProductions
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.153



Bekijk profiel
« Antwoord #528 Gepost op: 17 Juni 2018, 20:58:34 »

Die prei lijkt me wel chill, net als dat gepofte aardappels chill zijn
Gelogd


ShroomProductions
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.153



Bekijk profiel
« Antwoord #529 Gepost op: 18 Juni 2018, 17:14:49 »

Soort kapsalon met zelfgebakken patat, shoarma en heel veel shizzle uit eigen tuin. Kropsla, snijbiet, rode melde, radijsjes, jonge ui (zowel de ui als het loof) en een onrijp geoogste "Georgia Flame" peper die nu al behoorlijk heet was. Verder nog komkommer tomaat en winterpeen uit de supermarkt, siracha en zelfgemaakte knoflooksaus
Gelogd


ShroomProductions
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.153



Bekijk profiel
« Antwoord #530 Gepost op: 20 Juni 2018, 13:52:33 »

Aight, ik ga straks bloemkoolroosjes en stukjes winterpeen fermenteren, zat te denken om er tenen knoflook, stukjes gember en kardemom pitten bij te doen. Iemand nog ideeŽn wat nog meer chill is om daarbij te stoppen?
Gelogd


sasbom
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.199


Frenchformers, bistro's in disguise


Bekijk profiel
« Antwoord #531 Gepost op: 20 Juni 2018, 14:27:31 »

Aight, ik ga straks bloemkoolroosjes en stukjes winterpeen fermenteren, zat te denken om er tenen knoflook, stukjes gember en kardemom pitten bij te doen. Iemand nog ideeŽn wat nog meer chill is om daarbij te stoppen?

OWACHT eehhh dat doet me denken aan dit: https://www.youtube.com/watch?v=QPvLA-egmWA
Gelogd

-=hardcore 3dsmax'er, maya'er, zbrusher, after effects'er, photoshop'er en gamemakerer=-
I sexually identify as a tomato
Ontdek je karma met shoarma

*kaas1 & sasbom zingen het www.webet.tk lied*
- Nickienator

ShroomProductions
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.153



Bekijk profiel
« Antwoord #532 Gepost op: 20 Juni 2018, 14:45:51 »

Fuck nu twijfel ik. Gember en kardemom of mosterdzaad, venkelzaad, laurierblad en korianderzaad
Gelogd


sasbom
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.199


Frenchformers, bistro's in disguise


Bekijk profiel
« Antwoord #533 Gepost op: 20 Juni 2018, 15:44:35 »

Fuck nu twijfel ik. Gember en kardemom of mosterdzaad, venkelzaad, laurierblad en korianderzaad

gember en kardemom, dat lijkt meŽehh, wat "frissiger" ofzo
plus dat gefermenteerde gember chill is enzo, stop r sws een heel plakje of 2 bij

t is zomer
Gelogd

-=hardcore 3dsmax'er, maya'er, zbrusher, after effects'er, photoshop'er en gamemakerer=-
I sexually identify as a tomato
Ontdek je karma met shoarma

*kaas1 & sasbom zingen het www.webet.tk lied*
- Nickienator

ShroomProductions
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.153



Bekijk profiel
« Antwoord #534 Gepost op: 20 Juni 2018, 16:03:44 »

Ik doe mosterdzaad, peperkorrels, venkelzaad, laurier en korianderzaad. Geen gember

Verder heb ik nu bloemkool, winterpenen, bosui, uienringen en jalapeŮo

Sasbom weet jij hoeveel gram zout per liter water optimaal is, ik kan het niet vinden XD
Gelogd


sasbom
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.199


Frenchformers, bistro's in disguise


Bekijk profiel
« Antwoord #535 Gepost op: 20 Juni 2018, 16:26:34 »

Ik doe mosterdzaad, peperkorrels, venkelzaad, laurier en korianderzaad. Geen gember

Verder heb ik nu bloemkool, winterpenen, bosui, uienringen en jalapeŮo

Sasbom weet jij hoeveel gram zout per liter water optimaal is, ik kan het niet vinden XD

eehh voor lacto fermentatie moet je gwn een klein laagje zout per laag materiaal doen als je t inpakt
dus doe gwn per 3 cm materiaal een (heel) dun laagje zout en dan komt t wel goed.

T wordt sws niet te snel zout ofzo

t ligt er aan hoeveel vocht je afdrijft met t zout, daarvoor is t.

je moet me eigenlijk op whatsapp hebben ofzo XD dan hoef je niet te wachten op antwoord
« Laatste verandering: 20 Juni 2018, 16:47:10 door sasbom » Gelogd

-=hardcore 3dsmax'er, maya'er, zbrusher, after effects'er, photoshop'er en gamemakerer=-
I sexually identify as a tomato
Ontdek je karma met shoarma

*kaas1 & sasbom zingen het www.webet.tk lied*
- Nickienator

ShroomProductions
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.153



Bekijk profiel
« Antwoord #536 Gepost op: 20 Juni 2018, 16:45:53 »



Dis bedah bee gud.. Heb fuckking veel. Ik had alleen ťťn pot met gember en kardemom moeten doen bedenk ik me nu

En ik moet iets hebben om er op te leggen dat 't niet gaat drijven

Ik heb trouwens 35 gram zout per liter gedaan, die gast deed 8 cups met 66 gram zout ofzo
« Laatste verandering: 20 Juni 2018, 16:48:07 door ShroomProductions » Gelogd


sasbom
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.199


Frenchformers, bistro's in disguise


Bekijk profiel
« Antwoord #537 Gepost op: 20 Juni 2018, 16:50:28 »

awesome Cheesy ziet r kleurrijk uit
Gelogd

-=hardcore 3dsmax'er, maya'er, zbrusher, after effects'er, photoshop'er en gamemakerer=-
I sexually identify as a tomato
Ontdek je karma met shoarma

*kaas1 & sasbom zingen het www.webet.tk lied*
- Nickienator

ShroomProductions
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.153



Bekijk profiel
« Antwoord #538 Gepost op: 22 Juni 2018, 07:47:47 »

Het is goed aan het borrelen, holy shit. Net een stukje bloemkool geproefd en volgens mij heb ik precies de juiste hoeveelheid pepers er in gedaan in elk geval. Het moet alleen nog ff wat zuurder worden want het smaakte nu naar pittige zoute bloemkool
Gelogd


sasbom
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.199


Frenchformers, bistro's in disguise


Bekijk profiel
« Antwoord #539 Gepost op: 22 Juni 2018, 08:08:30 »

Zuurder komt nog wel maar je mot ff geduld hebben
Als ie borrelt gaat t goed, de zoutigheid verwijnt als
de zurigheid opkomt.

Reken sws op een week of twee al dan niet langer ::DD
Gelogd

-=hardcore 3dsmax'er, maya'er, zbrusher, after effects'er, photoshop'er en gamemakerer=-
I sexually identify as a tomato
Ontdek je karma met shoarma

*kaas1 & sasbom zingen het www.webet.tk lied*
- Nickienator


Advertenties
Pagina's: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 43
  Print  

 
Ga naar:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2011, Simple Machines | Smartphoneversie bekijken

Dilber MC Theme by HarzeM