GMOT
Nieuws:
 
*
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren. 18 Augustus 2018, 04:11:28


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte


Pagina's: 1 ... 40 41 [42]
  Print  
Advertenties


ShroomProductions
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.100



Bekijk profiel
« Antwoord #615 Gepost op: 10 Augustus 2018, 17:05:44 »

Woh, gefermenteerde tomaten zijn awesome. Ik had cherrytomaatjes in hun geheel gedaan, en ze zijn niet heel zuur (misschien komt dat nog) maar er zit soort van koolzuurprik in

En de citroenkomkommertjes zijn perfect. Knapperig zoetzurige awesomeness. Ik denk dat die snackkomkommers te dunne wandjes hebben waardoor ze zijn leeggelopen

Door de warmte is het ook een stuk sneller gefermenteerd heb ik het idee



https://www.wildefermente.de/kirschtomaten/ jawohl!
« Laatste verandering: 10 Augustus 2018, 17:09:51 door ShroomProductions » Gelogd


sasbom
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.145


Frenchformers, bistro's in disguise


Bekijk profiel
« Antwoord #616 Gepost op: 11 Augustus 2018, 13:46:37 »

koolzuurprik? Hmm, dan heb je denk ik tomaten met veel suiker er in

cool citrone komkommerts

en ja, door warmte fermenteert alles sneller

in Korea zetten ze potten met Gochujang gwn buiten
die potten zijn zwart dus worden ze extra warm, plus dat fermenteren ook vaak een exotherm
proces is enzo en dus warmte afgeeft

ik ben wel blij dat de eindeloze zon is afgelopen :p
regen mag ook wel ff
en je plantjus zijn vast ook blij om wat water te krjgen
Gelogd

-=hardcore 3dsmax'er, maya'er, zbrusher, after effects'er, photoshop'er en gamemakerer=-
I sexually identify as a tomato
Ontdek je karma met shoarma

*kaas1 & sasbom zingen het www.webet.tk lied*
- Nickienator

ShroomProductions
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.100



Bekijk profiel
« Antwoord #617 Gepost op: 11 Augustus 2018, 15:30:21 »

Beetje regen was wel welkom ja, al is zonnenschijt ook wel gewenst

Pff net ongeveer 4 kilo gele sperziebonen geoogst, en dan hangt er volgende week weer zo iets aan. En straks heb ik als het goed is ook nog hele lange paarse sperziebonen


Ik moet echt even een gistingsfles gaan aanschaffen dan kan ik straks ook wijn maken van al het overschot aan fruit dat ik heb. Nu bramen, straks peren en megaveel mispels
« Laatste verandering: 11 Augustus 2018, 15:34:36 door ShroomProductions » Gelogd


sasbom
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.145


Frenchformers, bistro's in disguise


Bekijk profiel
« Antwoord #618 Gepost op: 11 Augustus 2018, 19:52:55 »

Mispels, daar zou je een goede wijn van kunnen maken
Lijkt me wel dat er iets zurigs bij moet zoals een zure appel ofzo,

Bramen moet je als je heel veel hebt gwn tot moes maken en dan keihard inkoken tot intense jam ofzo
Gelogd

-=hardcore 3dsmax'er, maya'er, zbrusher, after effects'er, photoshop'er en gamemakerer=-
I sexually identify as a tomato
Ontdek je karma met shoarma

*kaas1 & sasbom zingen het www.webet.tk lied*
- Nickienator

ShroomProductions
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.100



Bekijk profiel
« Antwoord #619 Gepost op: 11 Augustus 2018, 21:42:06 »

Ik heb jam van bramen, witte aalbessen, frambozen, zwarte bessen en munt gemaakt, en jam van nectarines, abrikozen, pruimen en madam jeanette pepers. Allebei zeer chill
Gelogd



Advertenties
Pagina's: 1 ... 40 41 [42]
  Print  

 
Ga naar:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2011, Simple Machines | Smartphoneversie bekijken

Dilber MC Theme by HarzeM