GMOT
Nieuws:
 
*
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren. 11 November 2019, 23:42:32


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte


Pagina's: [1]
  Print  
Advertenties


Blijbol
Ex-administrator
King of the hill
******

Berichten: 1.748


De blije zaak


Bekijk profiel WWW
« Gepost op: 29 Maart 2007, 15:48:18 »

(gekopiëerd van NGMC, oorspronkelijk bericht 12 januari 2006)

Hallo,

In een paar dagen tijd heb ik snel een puzzelspelletje voor mijn grafische rekenmachine (Texas Instruments, TI-84+) gemaakt om saaie lessen op school te overleven, dus hier is hij dan Tongue

Het spel heet Virus. Doel van het spel is om zo lang mogelijk telkens het laatst verschenen getal in te drukken. Zodra je een fout maakt is het spel afgelopen.

Er zijn twee modussen: single player en multiplayer. Bij single player wordt de score tijdens het spelen bijgehouden, en krijg je die aan het eind van het spel te zien. Bij multiplayer werken beide spelers op een split screen op hun eigen veld, en moeten ze om beurten het nieuwste getal indrukken. Degene die het eerst een fout maakt verliest. Multiplayer kan niet via een linkkabel gespeeld worden, alleen op één rekenmachine.

Download / meer info

Gelogd




Caspar
King of the hill
******

Berichten: 1.798



Bekijk profiel
« Antwoord #1 Gepost op: 29 Maart 2007, 15:51:27 »

Ik heb nog geen TI, maar n.a.v. je verhaal en de screenshots is het erg leuk.
Bovendien ook nog orgineel, maar hoe maak je die screenshots.. dat begrijp ik niet.
Gelogd

Blijbol
Ex-administrator
King of the hill
******

Berichten: 1.748


De blije zaak


Bekijk profiel WWW
« Antwoord #2 Gepost op: 29 Maart 2007, 15:55:14 »

Screenshots kun je maken met TI-connect, een programma dat met de GR wordt meegeleverd, en een USB-kabel.
Gelogd




alexanderl
Just the few of us
*****

Berichten: 574


GM 7.0 Pro!


Bekijk profiel
« Antwoord #3 Gepost op: 29 Maart 2007, 16:41:53 »

Ziet er goed uit, beoordeeld op de screens enzo.
Lijkt me wel grappig voor onder schooltijd
Gelogd

BELANGRIJK: Mijn username was blackalex, maar is nu alexanderl!!

robbertzzz
Infinity
*********

Berichten: 11.626



Bekijk profiel
« Antwoord #4 Gepost op: 29 Maart 2007, 19:16:27 »

wat voor windows heb jij? want xp start de pc erg vaak opnieuw op door dat programma, en geeft dan aan dat het systeem hersteld is van een ernstige fout. en ik kreeg een keer een melding dat het aan dat programma lag. maar zoals ik je ook al een keer in een pm heb verteld: de overtype-versie werkt niet. dus ik heb het hele spel nog nooit gespeeld.
Gelogd

Blijbol
Ex-administrator
King of the hill
******

Berichten: 1.748


De blije zaak


Bekijk profiel WWW
« Antwoord #5 Gepost op: 30 Maart 2007, 13:24:42 »

Ik heb ook wel eens problemen gehad op mijn XP. Waarom de overtypeversie niet werkt, weet ik niet.
Gelogd




slavlovish
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.554


Elektonix


Bekijk profiel WWW
« Antwoord #6 Gepost op: 31 Maart 2007, 07:07:38 »

even een vraagje hoe kan je games die je op een rekenmachine maakt op de pc zetten?
Gelogd


job
King of the hill
******

Berichten: 2.321



Bekijk profiel WWW
« Antwoord #7 Gepost op: 31 Maart 2007, 11:12:29 »

Installeer de bijgekregen software en sluit je rekenmachine met het bijbehorende miniusb kabeltje op je pc aan. Open het programma TI TOOLS en dan kun je erbij komen.
Gelogd


nickonline
King of the hill
******

Berichten: 1.012


Bekijk profiel
« Antwoord #8 Gepost op: 29 April 2007, 18:35:46 »

Dit lijkt me niet zo heel erg leuk, maar het zal vast wel een goed spel zijn! Ik zal het eens gaan proberen! Grin
Gelogd


Advertenties
Pagina's: [1]
  Print  

 
Ga naar:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2011, Simple Machines | Smartphoneversie bekijken

Dilber MC Theme by HarzeM