GMOT
Nieuws:
 
*
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren. 12 November 2019, 00:17:55


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte


Pagina's: [1] 2
  Print  
Advertenties


Blijbol
Ex-administrator
King of the hill
******

Berichten: 1.748


De blije zaak


Bekijk profiel WWW
« Gepost op: 26 Augustus 2008, 16:03:18 »

Waarom zou je GM-spellen op je PC moeten spelen als je ze ook kunt herschrijven naar een TI-editie? Daarom presenteert Blijbol bij deze zijn uitgebreidste TI-spel tot nu toe:

Snake (TI)
http://games.blijbol.nl/nl/ti/snake
Gelogd




TBstudio
King of the hill
******

Berichten: 2.341



Bekijk profiel
« Antwoord #1 Gepost op: 26 Augustus 2008, 16:07:03 »

nice gedaan,, kan 't alleen niet zelf spelen omdat ik geen grafische rekenmachine heb Tongue
Gelogd

Tumie
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.625



Bekijk profiel
« Antwoord #2 Gepost op: 26 Augustus 2008, 17:49:15 »

druk bezig om het voor mekaar te krijgen dat ik hem op mijn pc (ubuntu) kan spelen Smiley
Gelogd

Blijbol
Ex-administrator
King of the hill
******

Berichten: 1.748


De blije zaak


Bekijk profiel WWW
« Antwoord #3 Gepost op: 26 Augustus 2008, 18:10:56 »

de PC- of de TI-versie?
Gelogd




J!G
King of the hill
******

Berichten: 2.325



Bekijk profiel
« Antwoord #4 Gepost op: 26 Augustus 2008, 20:44:29 »

*Haalt zijn rekenmachine uit zijn tas Grin*
*Download spel*
*Kabeltje*
"Leuk spel, beter dan de vorige snake die ik er op had staan Grin"

Mmm. als ik nu probeer een grafiek te maken, krijg ik vage tekens enzo, hoe kan je die weghalen?
Gelogd

Blijbol
Ex-administrator
King of the hill
******

Berichten: 1.748


De blije zaak


Bekijk profiel WWW
« Antwoord #5 Gepost op: 27 Augustus 2008, 09:17:44 »

Het spel probeert bij afsluiten het grafiekscherm zoveel mogelijk te herstellen. Wat voor vage tekens krijg je precies? Ik heb nergens last van.
Gelogd




Tumie
Pretty addicted
*******

Berichten: 3.625



Bekijk profiel
« Antwoord #6 Gepost op: 27 Augustus 2008, 15:28:47 »

de PC- of de TI-versie?
PC krijg ik niet op linux, TI probeer ik met een emulator Smiley
(nu nog een emulator vinden Tongue )
Gelogd

J!G
King of the hill
******

Berichten: 2.325



Bekijk profiel
« Antwoord #7 Gepost op: 27 Augustus 2008, 16:00:38 »

Het spel probeert bij afsluiten het grafiekscherm zoveel mogelijk te herstellen. Wat voor vage tekens krijg je precies? Ik heb nergens last van.
Ik krijg zegmaar de assen weg en al die zooi, alleen een klasgenoot maakt al een programma als je die 1 x opstart meteen alles weer goed is Wink
Lijkt me wel handig Grin
Gelogd

Blijbol
Ex-administrator
King of the hill
******

Berichten: 1.748


De blije zaak


Bekijk profiel WWW
« Antwoord #8 Gepost op: 27 Augustus 2008, 17:33:10 »

Hmm, ZPrevious werkt niet helemaal handig, hij herstelt alleen de laatst gewijzigde venstervariabele. Ik moet er maar een keer ZStandard van maken.
Gelogd




J!G
King of the hill
******

Berichten: 2.325



Bekijk profiel
« Antwoord #9 Gepost op: 27 Augustus 2008, 18:35:41 »

Dat doe ik nu idd handmatig Wink
Gelogd

hater92
Pretty addicted
*******

Berichten: 4.790


Bekijk profiel
« Antwoord #10 Gepost op: 27 Augustus 2008, 19:33:31 »

J!G kun je dat programma van je vriend ook uploaden het klinkt namelijk heel erg handig Tongue Ik download binnenkort Snake nog wel ben druk bezig weer met school ...
Gelogd

naud1234
On my way now
**

Berichten: 58


Ik ben ook op gamemaker.nl


Bekijk profiel
« Antwoord #11 Gepost op: 28 Augustus 2008, 15:21:11 »

Ik download het spel alleen als er niks geks met mijn rekenmachine (ti 83 plus) gebeurt. Want ik wil wel grafieken kunnen maken voor op school. Als ik snake download dan kan ik dat op school spelen.  Shocked Grin
Gelogd


J!G
King of the hill
******

Berichten: 2.325



Bekijk profiel
« Antwoord #12 Gepost op: 28 Augustus 2008, 15:58:24 »

J!G kun je dat programma van je vriend ook uploaden het klinkt namelijk heel erg handig Tongue Ik download binnenkort Snake nog wel ben druk bezig weer met school ...
Hij is er nog niet mee klaar XD
Gelogd

Blijbol
Ex-administrator
King of the hill
******

Berichten: 1.748


De blije zaak


Bekijk profiel WWW
« Antwoord #13 Gepost op: 28 Augustus 2008, 22:04:14 »

Het enige rare dat er gebeurt is dat de XMin, XMax, YMin en YMax van het window zich niet correct herstellen. Je grafiekscherm blijft gewoon bruikbaar en alle andere wijzigingen die het spel maakt worden bij het afsluiten wel correct teruggezet. Ik zal binnenkort een nieuwe versie publiceren die dit oplost.
Gelogd




Blijbol
Ex-administrator
King of the hill
******

Berichten: 1.748


De blije zaak


Bekijk profiel WWW
« Antwoord #14 Gepost op: 29 Augustus 2008, 11:35:23 »

Het probleem is nu opgelost.
Gelogd





Advertenties
Pagina's: [1] 2
  Print  

 
Ga naar:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2011, Simple Machines | Smartphoneversie bekijken

Dilber MC Theme by HarzeM