Het algemene Youtubetopic

kaas1, Juni 30, 2016, 12:43
Nickienator, Sept. 28, 2016, 19:19
Lol, FND Films op YouTube had 2 jaar geleden een crowdfunding voor een film gedaan voor $75.000,- en behaald en heeft toen 2 jaar lang bijna niks meer van zich laten horen en helemaal niks over de film. Ze hebben de beloningen voor de crowdfunding ook nooit weggegeven.

2 weken geleden uploadde ze voor het eerst in 10 maanden weer een filmpje waarin ze zich verontschuldigen en zonder echte verklaring zeggen de film niet meer te kunnen maken. Mensen boos natuurlijk, en klagen over de Instagram foto's op hun persoonlijke accounts waarin te zien is hoe ze op vakantie zijn in Europa om "het geld uit te geven", die daarna snel verwijderd werden.

En nu 2 weken later uploaden ze de trailer van de film over drie arme filmmakers die bijna hun droom opgeven maar dan een crowdfunding beginnen en vanwege het grote succes een beetje doordraaien en al het geld verspillen. Tongue

Niet echt onvoorspelbaar maar met het hele niks van zichzelf laten horen, waarschijnlijk zelf accounts aanmaken om boos te worden en zogenaamd hun persoonlijke gegevens te verspreiden (waarop ze zelf reageerde dat ze dat soort comments zouden blijven verwijderen), een nep account maken met een "conspiracy" filmpje over waar ze het geld aan zouden hebben uitgegeven, de nep foto's die ze snel verwijderde, en de beloningen niet uit delen toch complimenten voor de aandacht die ze aan het tie-in grapje besteed hebben.
sasbom, Sept. 28, 2016, 20:47
freko jij mot kkr harde treitervlogs make voor die vieuws weetj
freako, Okt. 14, 2016, 20:38
freko jij mot kkr harde treitervlogs make voor die vieuws weetj

Hoodvlogs zijn de shit.
Mijn vrienden zijn niet idioot genoeg om te vloggen though.